Güncel Haberler

Jefferson’dan Yoksun Beşiktaş, Telekom’u Yenerek Play-Off Umutlarını Sürdürdü

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Jefferson’dan yoksun olan Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Türk Telekom‘u etkili savunması eşliğinde 73-67’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Beeşiktaş 27. maçında 14. kez kazanırken 8. sırada yer aldı. Telekom ise 26. maçının ardından 11 galibiyette kaldı ve 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Jefferson’dan yoksun olarak 4 yabancı ile sahaya çıkan siyah beyazlılarda Egehan Arna 24 sayı, 7-10 2sayı, 6 ribaund ile etkili olurken, Ercan Osmani 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 blok ve Kerem Konan 9 sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Telekom cephesinde ise Aubrey Dawkins 16 sayı, 4-5 3sayı ile en skorer isim olurken, Anthony Clemmons 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, JaJuan Johnson 14 sayı, 6 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …