Güncel Haberler

Koç Açık, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Gaziantep konuk ettiği Petkim Spor’u 89-85’lik skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Gaziantep koçu Tutku Açık değerlendirmelerde bulundu:

Petkim’e bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bugün kulübümüzün süper ligindeki 10. sezonunda, 18. galibiyetimize ulaştık. Bizim için bir rekor oldu ve hem oyuncularım hem de staff’ım adına çok mutluyum bu yüzden. Aynı zamanda play-off içinde bir avantaj elde etmiş olduk.

Maç içinde çok iniş çıkış oldu. Tabi bugün Alpha (Kaba) aramızda yoktu, yaklaşık 1 haftadır da bizle değildi. Onunla ilgili yönetimimizin vereceği karara tamamen saygılıyız, ne zaman geleceğini de henüz bilmiyorum. Ama yönetimin vereceği kararı sonuna kadar uygulayacağız. Oyuncularımı da söylüyorum, takım için var olmak, takım herşeyini ortaya koymak çok önemli. Bugün bu mücadeleyi sonuna kadar eksik de olsak gösterdik ve çok önemli bir galibiyet aldık. Çünkü ligin son 2-3 haftasında kiminle oynuyorsanız oynayın isterseniz ligin en alt sırasındaki takımla ister en üstündeki takımla oynayın her maç zorlu geçecek, bugün onlardan birini yaşadık. Çok hücum ribaundu verdik maalesef, oralardan çok fazla ikinci şans sayısı buldular. Pota altında bize üstünlük sağladılar, 45 sayı yedik boyalı alandan, bu da bizim kabul edeceğimiz birlşey değil. Ama tabiki bugünkü maçın gidişatı bunu böyle gösterdi.Ama maçın sonunu akıllı oynadık, basit faulleri kaçırmasak belki maçı biraz daha önce bitirebilirdik. 13-14 farkı yakaladığımızda bir iki dirençli savunmayla ribaundları alabilsek belki daha önce bitirebilirdik. Ama sonuçta 18’i yakaladık, tüm oyuncularımı ve aynı zamanda buraya gelen, bizi destekleyen tüm taraftarlarımızı, kutluyorum ve tebrik ediyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …