Güncel Haberler

Eksik Milano, Asvel Deplasmanında Son Anda Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta mücadelesinde önemli eksikleir bulunan Olimpia Milano konuk olduğu LDLC Asvel Villeurbanne‘i 80-81’lik skorla yenmeyi başardı. Asvel son hücumdan Jones ile faydalanamadı.

Bu sonuçla Milano 19. galibiyetine ulaştı ve 3. sırada yer aldı, Real son maçını kaybederse 3. kazanırsa 4. sırada sezonu tamamlayacak. Play-off şansı zaten haftalarda önce sona eren Asvel ise 8 galibiyette kaldı ve son sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Shields, Mitoglou, Rodriguez, Datome, Kell ve Daniels’dan yoksun olan Milano’da Malcolm Delaney 24 sayı, 5-9 3sayı, 5 ribaund ile yıldızlaşırken, Tommaso Baldasso 13 sayı, 3-4 3sayı ve Devon Hall 11 sayı, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Asvel cephesinde ise David Lighty 28 sayı, 3-4 3sayı, 5 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Victor Wembanyama 18 sayı, 4-5 3sayı, 6 ribaund, Kostas Antetokounmpo 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Chris Jones 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/UXlmkX-ThmQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …