Güncel Haberler

Maccabi, Barcelona Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk olduğu lider FC Barcelona‘yı 80-104’lük skorla yenerek 5. sıra için şansını devam ettirdi.

Bu sonuçla Maccabi 16. galibiyetine ulaştı ve son maç öncesi 5.lik şansını sürdürdü. Son maçta temsilcimiz Fenerbahçe’yi yenmeleri ve diğer temsilcimiz Anadolu Efes’in de Kızıl Yıldız’a yenilmesi gerekiyor. Barça ise bildiğiniz üzere zaten liderlik koltuğunu garantilemiş ve bu maça sadece formalite için çıkmıştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de Scottie Wilbekin 20 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, James Nunnally 18 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Roman Sorkin 13 sayı, 2 ribaund ve Derrick Wiliams 12 sayı, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Higgins, Hines, Oriola ve Davies’den yoksun olan Barça’da Alex Abrines 17 sayı, 5-7 3sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Nikola Mirotic 13 sayı, 2 ribaund ve James Nnaji ile Sergi Martinez 8’er sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …