Güncel Haberler

Denver, Morant’siz Memphis’i Rahat Yendi (Jokic tarihe geçti)

NBA Batı Konferansı’nın iki iddialı takımının karşılaşmasında Denver Nuggets konuk ettiği Morant’den yoksun olan Memphis Grizzlies‘ı 109-122’lik skorla geçti.

Bu sonuçla Nuggets 81. maçınad 48. galibiyetini elde ederken Grizzlies ise 80. maçının ardından 55 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 35 sayı, 16 ribaund, 6 asit, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, bir NBA sezonunda 2000 sayı, 1000 ribaund, 500 asist barajını geçmeye başaran ilk oyuncu olarak tarihteki yerini almış oldu. Aaron Gordon 22 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Will Baron 16 sayı, 4 ribaund, 4 assit ve kenardan gelen Bones Hyland 16 sayı, 4-5 3sayı, 7 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Morant’den yoksun olan Grizzlies cephesinde ise Desmond Bane 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 3 top çalma, Dillon Brooks 12 sayı, 2 asist, Ziaire Williams 12 sayı, 2 ribaund ve Kyle Anderson 11 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …