Güncel Haberler

Clippers, Eksik Phoenix’e 38 Farktan Yakalandı Ama Kazanmayı Bildi

NBA Batı Konferansı’nın play-in ekiplerinden Los Angeles Clippers, konuk ettiği lider Phoenix Suns karşısında 38 sayılık farkı koruyamadı ama yine de 109-113’lük skorla kazanmayı bildi.

İki takım da 80. maçlarını geride bırakırken Clippers 40. galibiyetine ulaştı ve Suns ise 63 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Norman Powell 24 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Paul George 19 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, Ivica Zubac 13 sayı, 11 ribaund ve Isaiah Hartenstein 10 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Paul, Crowder, Ayton, Booker gibi yıldız isimlerinden yoksun olan Suns’da Ishmail Wainright 20 sayı, 4-8 3sayı, 8 ribaund, 4 aist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Aaron Holiday 16 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Bismarck Biyombo 14 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve Cameron Payne 13 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile ona destek veren diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …