Güncel Haberler

Boston, Chicago’yu Farklı Geçti ve İkincilik Şansını Sürdürdü

NBA Doğu Konferansı’nın istim üstündeki ekiplerinden Boston Celtics konuk olduğu Chicago Bulls‘u 117-94 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

İki takım da 80. maçını geride bırakırken Boston 50. galibiyetini elde etti ve Bulls ise 45 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Jaylen Brown 25 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, Al Horford 17 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Jayson Tatum 16 sayı, 10 ribaund, 8 asist ve Daniel Theis 15 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bulls cephesinde ise DeMar DeRozan 16 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, Nikola Vucevic 13 sayı, 7 ribaund ve Tristan Thompson ile Coby White 10’ar sayıyla diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …