Güncel Haberler

Yıldızlarından Yoksun Olympiakos, Lider Barça’yı Devirdi (Sertaç 13 sayı)

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde yıldızlarından yoksun olan Olympiakos, konuk ettiği lider FC Barcelona‘yı 73-66’lık skorla yenerek ikincilik şansını son 2 maça taşımayı başardı.

Bu sonuçla Olympiakos 28. maçında 19. kez kazanırken, Barça ise 27. maçının ardından 21 galibiyette kaldı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sloukas ve Fall’dan yoksun olan Olympiakos’da Shaq McKissic 20 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Sasha Vezenkov 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Tyler Dorsey 9 sayı ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Higgins, Oriola ve Davies’den yoksun olan Barça cephesinde ise milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 13 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Nikola Mirotic 11 sayı, 6 ribaund ve Nick Calathes 7 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/KQq66yjoo08

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …