Güncel Haberler

Philadelphia, Detroit Deplasmanında Soğuk Bir Duş Aldı! (Furkan 5 dakika)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk olduğu zayıf rakibi Detroit Pistons‘a 94-102’lik skorla yenilerek adeta soğuk bir duş aldı.

Bu sonuçla Pistons 77. maçında 21. kez kazanırken, Sixers ise 76. maçının ardından 46 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pistons’da draftın bir numarası Cade Cunningham 27 sayı, 2 ribaund, 6 asist, 4 top çalma ile etkili olurken, Saddiq Bey 20 sayı, 4-12 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ve Kelly Olynyk 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 37 sayı, 15 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, James Harden 18 sayı, 9 ribaund, 7 asist ve Tobias Harris 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 blok ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek sadece 5 dakika süre buldu ve istatistiktik kağıdına bir ekleme yapamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …