Güncel Haberler

Maccabi, Asvel’i Farklı Geçerek Play-Off Biletini Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i 94-73 gibi farklı bir skorla geçerek play-off biletini kapmayı başardı.

Bu sonuçla Maccabi 26. maçında 15. galibiyetini elde etti ve 5. sıraya yükseldi. Asvel ise 27. maçının ardından 8 galibiyette kaldı ve 14. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maccabi’de Ante Zizic 24 sayı, 8-10 2sayı, 5 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, James Nunnally 16 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Jalen Reynolds 15 sayı, 6-8 2sayı, 4 ribaund ve Scottie Wilbekin 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Asvel cephesinde ise Charles Kahudi 12 sayı, 2 ribaund, Kostas Antetokounmpo 10 sayı, Chris Jones 9 sayı, 8 ribaund, 5 asist ve James Gist 9 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnmey çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …