Güncel Haberler

Giannis ve Arkadaşları, Brooklyn Deplasmanından Uzatma ile Çıkabildiler

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Milwaukee Bucks, konuk olduğu denk rakiplerinden Brooklyn Nets‘i Giannis’in MVP performansı sayesinde uzatmanın ardından 120-119’luk skorla geçmeyi başardı. Durant son saniyede üçlükten faydalanamadı.

Bu sonuçla Bucks 76. maçında 48. kez kazanırken, Nets ise 77. maçının ardından 40 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 44 sayı, 14 ribaund, 6 asist ile MVP performansı sergilerken, Jrue Holiday 19 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 6 top çalma ve Khris Middleton 16 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Nets cephesinde ise Kevin Durant 26 sayı, 7 ribaund, 11 asist, Kyrie Irving 25 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Bruce Brown 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …