Güncel Haberler

2021-22 Şampiyonlar Ligi Mart Ayının MVP’si Açıklandı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Mart ayının MVP’si Hapoel Holon‘un Amerikalı oyun kurucusu Joe Ragland oldu.

Tecrübeli guard, Mart ayındaki etkili performansı ile takımının Top 16 grubunu lider bitirmesine ve böylelikle çeyrek finalde ev sahibi avantajını yakalamasına yardımcı oldu.

Geçtiğimiz ay forma giyediği 4 maçta 11.8 sayı, 8.0 asist, 4.3 ribaund istatistikleriyle mücadele etti ve takımının bu maçlardan 3 tanesini kazanmasını sağladı. Holon, temsilcimiz Galatasaray karşısında yenildiği maçta da en azından ikili averajı korumayı başarmıştı.

Mart ayını 17.5 verimlilik puanı ortalaması ile tamamlayan 32 yaşındaki tecrübeli guard, şuana kadar yaptığı toplamda 119 asist ile de BCL tarihine adını yazdırdı, bir sezonda en fazla asist yapan isim konumunda ve sezonun devam ettiğini düşündüğümüzde bu rekorun gelişeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Mart ayını 17.5 verimlilik puanı ile geçen Ragland, bu sezon ürettiği 119 asist ile Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde bir sezonda en çok asist yapan oyuncu konumunda ve bu rekoru geliştirmeye devam etmeye hazır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …