Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 33.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 33. hafta programı başlıyor.

Gelin birlikte her zaman olduğu gibi Euroleague Fantasy Challenge takımımızda yaptığımız değişikliklere ve güncellemelere bir göz atalım. Keyifli okumalar.

** Rus takımlarının bu sezona devam etmeyecekleri kesinleşti ve bu haftada da onlarla oynanacak maçlarda ilgili oyuncular ortalama puanlarını alacaklar. Ayrıca sınırsız takas yapma, takımda istediğimiz kadar değişiklik yapma şansımız var.

Yeni takımımızda şu isimler yer alacak:

  • Neven Spahija (Bitci Baskonia): İspanyol ekibinin play-off şansı kalmamış olsa da son 2 iç saha maçında Alba ve Fenerbahçe gibi play-off yarışında yer alan rakipleri yendiğini biliyoruz. Bu maçta da ligin son sıralarında yer alan formsuz Zalgiris karşısında hata yapmayacaklarını düşünüyorum.
  • Jan Vesely (Fenerbahçe Beko): Sarı lacivertliler aslında son haftalarda çok kötü bir grafik çiziyorlar ama bu hafta Unics Kazan ile maçları oynanmayacağı için Vesely’nin ortalama puanı olan 18.27’yi cebep direkt olarak risksiz koymak gayet mantıklı bir seçenek olacak.
  • Nando De Colo (Fenerbahçe Beko): Fransız yıldız için de durum aynı. 15.28 puan ortalamasına sahip ve Kazan ile maçları oynanmayacağı için bu puanı direkt olarak cebimize koyacağız.
  • Nicolo Melli (Olimpia Milano): İtalyan yıldız son haftalarda en verimli performans veren uzunlardan biri. Özellikle Mitoglou’nun doping testinin pozitif çıkmasıyla beraber dakikaları daha da artacaktır ve Monaco karşısında da son 2 maçta yakaladığı 19.3 puanlık ortalamayı tutturmasını bekliyorum.
  • Guerschon Yabusele (Real Madrid): Fransız gorvet son dönemde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Real’in belki de en istikrarlı ismi. Bu hafta da Panathinaikos karşısında koç Laso’nun en güvendiği silahlardan biri olacak ve son 2 maçta deplasmanda yakaladığı 20 puanlık ortalamayı yine tutturmasını bekliyorum.

Fall ve Vezenkov geçen haftadan kadromuzda kalmaya devam eden isimler konumundalar.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …