Güncel Haberler

RESMİ: CSKA, Jerebko’yu Kadrosuna Kattı

VTB Ligi‘nin güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan CSKA Moskova, kadrosunu tecrübeli bir uzunla güçlendirdi.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgale devam etmesi nedeniyle bu sezon Euroleague defterini kapatan CSKA, VTB’de şampiyon olabilmek için takımdan ayrılan isimlerin yerine takviye yapmaya devam ediyor.

Son olarak geçen sezon Khimki forması ile izlediğimiz, bu sezon henüz bir takımda forma giymeyen NBA patentli İsveçli uzun Jonas Jerebko ile sezon sonuna kadar kontrat imzladıklarını duyurdular.

35 yaşında olan 2.08 metre boyundaki tecrübeli uzun geçen sezon Khimki forması ile VTB’de 9 maça çıkmış ve 9.6 sayı, 6.2 ribaund, 1.2 asist istatistikleriyle katkı vermişti. Bu sezon ise sadece milli takımın Dünya Kupası elemelerinde 2 maçta forma giymiş, ortalama 26 dakika süre alırken 10.0 sayı, 5.0 ribaund, 2.0 asist istatistikleriyle katkı verebilmişti.

https://youtu.be/w7to-zzG320

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bursaspor, Auguste ile CSKA’ya Direndi Ama Sonunu Getiremedi

Hazırlık Maçları kapsamında Antalya’da düzenlenen turnuvanın son maçında Frutti Extra Bursaspor Rus ekibi CSKA Moskova‘ya …