Güncel Haberler

Clippers, George’un Dönüş Maçında 25 Farkı Kapatıp Utah’ı Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın play-off ekiplerinden Los Angeles Clippers, yıldız isim George’un uzun süreli sakatlıktan döndüğü maçta konuk ettiği Utah Jazz karşısında 25 farkla geri düşmesine rağmen 115-121’lik skorla kazanmayı bildi.

İki takım da 76. maçlarını geride bırakırken Clippers 37. galibiyetini elde etti ve Jazz ise 45 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da 3 ay sonra sahalara dönen Paul George 34 sayı, 6-9 3sayı, 2 ribaund, 6 asist, 4 top çalma ile takımını galibiyete taşırken, Reggie Jackson 21 sayı, 2-11 3sayı, 3 ribaund, 5 asist, Luke Kennard 17 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund ve Isaiah Hartenstein 14 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile ona destek olan isimlerdi.

Bogdanovic’den yoksun olan Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 33 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Mike Conley 19 sayı, 4-8 3sayı, 3 asist, Juan Hernangomez 13 sayı, 3-4 3sayı, 6 ribaund ve Jordan Clarkson 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …