Güncel Haberler

Doncic’siz Dallas, Zayıf Houston Karşısında Zorlanmadı (Alperen 14+11)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde play-off takımlarından Dallas Mavericks, konuk ettiği zayıf Houston Rockets karşısında Doncic’den yoksun olmasına rağmen zorlanmadı ve 91-110’luk skorla kazanmayı bildi.

İki takım da 73. maçlarını geride bırakırlarken Mavs 45. galibiyetine ulaştı ve Rockets ise 18 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Doncic’den yoksun olan Dallas’da Jalen Brunson 28 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Spencer Dinwiddie 26 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 6 asist, Dorian Finney-Smith 14 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma, Dwight Powell 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Frank Ntilikina 13 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise milli oyuncumuz Alperen Şengün kenardan gelerek 22 dakika süre aldı ve 1-3 sayı, 5-9 2sayı, 1-2 s.atış istatistikleriyle 14 sayı üretip takımının en skorer ismi olurken, istatistiklerine 11 ribaund, 2 asist, 2 top çalma da eklemeyi başardı. Christian Wood 12 sayı, 10 ribund ve Jae’Sean Tate 13 sayı, 5 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …