Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 32.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç programının ikinci ayağı konumundaki 32. hafta mücadelesi başlıyor.

Gelin birlikte her zaman olduğu gibi Eurolegue Fantasy Challenge takımımızda yaptığımız değişikliklere ve güncellemelere bir göz atalım. Keyifli okumalar.

** Rus takımlarının bu sezona devam etmeyecekleri kesinleşti ve bu haftada da onlarla oynanacak maçlarda ilgili oyuncular ortalama puanlarını alacaklar. Ayrıca sınırsız takas yapma, takımda istediğimiz kadar değişiklik yapma şansımız var.

Yeni takımımızda şu isimler yer alacak:

  • Sasa Obradovic (AS Monaco): Fransız ekibi son haftaların en formda ekiplerinden biri. Son 2 maçta temsilcimzi Anadolu Efes ve Olympiakos’u çift haneli farklarla geçmişler ve bu sayede de Sırp koç onu takımında tutanlara iki maçta ortalama 22.5 puan getirmişti. Bu hafta da yine kendi sahalarında Baskonia karşısında hata yapmayacaklarını ve kazanacaklarını, çift haneli farkları yakalayacaklarını ve bu sayede de koçun bize minimum 20 puan kazanduracağını tahmin ediyorum.
  • Moustapha Fall (Olympiakos): Fransız dev son dönemde ligin en dominant, en istikrarlı uzunlarından biri haline geldi. Son 2 maçta takımının aldığı sonuçlardan bağımsız olarak sergilediği performansları dikkatleri net olarak üstüne çekti. Bu maçlarda onu takımında tutanlar ortalama 28 puan koymuş oldular ceplerine. Bu hafta da Asvel gibi dişlerine uygun bir rakip karşısında etkili olacaklarını, Fall’un da son maçlarda ortalamasını yakalayacağını, bize minimum 20 puan getireceğini tahmin ediyorum.
  • Oscar Da Silva (Alba Berlin): Alman uzun sezona çok iyi başlamış ama sonrasında yavaşlamış ve rotasyondaki yerini de kaybetmişti. Ama son maçlarda tekrar kendisine geldi, rotasyondaki dakikalarını da geri aldı. Alba’nın son 3 maçında Alman uzun ortalamada 18 puan elde etti ve evlerinde denk rakiplerden Kızıl Yıldız’a karşı oynayacakları bu maçta da bizlere 16-18 civarında bir katkı vereceklerini düşünüyorum, bu nedenle de onu 6. adam olarak takıma ekledim.

Papagiannis, Vezenkov, Micic, Baldwin geçen haftadan kadromuzda kalmay devam eden isimler konumundalar.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …