Güncel Haberler

Philadelphia, Lebron’suz Lakers Karşısında Çok Zorlandı! (Furkan 6 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Philadelphia 76ers, konuk olduğu Los Angeles Lakers karşısında Lebron’dan yoksun olmalarını iyi değerlendiremedi ve beklenenden çok daha fazla zorlandığı maçı 126-121’lik skorla kazanabildi.

Bu sonuçla Sixers 72. maçında 45. kez kazanırken, Lakers ise 73. maçının ardından 31 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 30 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 3 blok ile yıldızlaşırken, James Harden 24 sayı, 7 ribaund, 7 asist, Tyrese Maxey 21 sayı, 5 ribaund, 7 asist ve Tobias Harris 20 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 14 dakika süre alabildi ve 0-1 3sayı, 3-3 2 sayı isabetleriyle 6 sayı üretip, istatistiklerine 1 ribaund, 1 asist ekleyebildi.

Lebron’dan yoksun olan Lakers cephesinde ise Russell Westbrook 24 sayı, 9 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Dwight Howard 24 sayı, 8 ribaund, Malik Monk 23 sayı, 3 asist ve Carmelo Anthony 20 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …