Güncel Haberler

ŞOK: Galatasaray’da Purcell Sezonu Kapattı!

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 grubu son maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği Ludwigsburg’a 58-64 yenilmişti.

Bu maçın ilk çeyreğinde sakatlanan ve sandalye ile kenara gelen, sonrasında da maça tekrar devam edemeyen DeVaugh Akoon-Purcell‘den maalesef korkulan haber geldi.

Yıldız forvetin sakatlığı ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapıldı ve sezonu kapattığı belirtildi:

Bu akşam oynanan MHP Riesen Ludwigsburg karşılaşmasında aşil tendonunda kopma meydana gelen oyuncumuz DeVaughn Akoon-Purcell sezonu kapatmıştır.

Cuma günü sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler’de ameliyat olacak sporcumuza geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşarak sahalara dönmesini diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

28 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde 11 maçın tamamında sahaya çıkmış, takımının en çok sahada kalan iki oyuncusundan biri olmuş ve 17.9 sayı, 5.9 ribaund, 2.0 asist, 2.2 top çalma ortalamalarıyla birçok maçta takımını taşımıştı.

Biz de Basket Servisi ailesi olarak kendisine geçmiş olsun diliyoruz, yeni sezonda onu en iyi şekilde sahada göreceğimizden eminiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …