Güncel Haberler

Koç Ataman ve Pleiss, Real Madrid Maçı Öncesi Konuştular

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, İspanyol ekibi Real Madrid’i konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Real Madrid çok güçlü ve tecrübeli bir takım. Kazanmak için takım halinde çok iyi savunma yapmalıyız ve hücumda akıllı top paylaşımı ile bireysel performanslarımızı tam kapasite kullanmalıyız.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli uzun Tibor Pleiss ise şu ifadeleri kullandı:

İki takım için de çok önemli bir maç… Real Madrid için birincilik açısından, bizim için ise play-off’lardaki konumumuz için önemli bir mücadele olacak. Şimdi önümüzde iki çift maç haftası var ve normal sezonun bitimine sadece beş maç kaldı. Kalan maçlarda özgüvenli olabilmemiz için bu zorlu takvime kazanarak başlamaya ihtiyacımız var. Herkesin elinden geleni yapacağı, zorlu bir karşılaşma olacak…

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …