Güncel Haberler

Philadelphia, Embiid’in Doğum Gününü Cleveland Galibiyetiyle Kutladı (Furkan ve Cedi süre almadılar)

NBA Doğu Konferansı’nın 2 formda takımının karşılaşmasında Philadelphia 76ers konuk olduğu Cleveland Cavaliers‘ı 118-114’lük skorla geçerek yıldız uzunu Embiid’in doğum gününü güzel bir galibiyetle kutlamış oldu.

Bu sonuçla Sixers 68. maçında 42. galibiyetini alırken, Cavs ise 69. maçının ardından 39 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 35 sayı, 17 ribaund, 5 asist ile doğum gününü etkili bir performans kutlarken, Tyrese Maxey 25 sayı, 2 ribaund, 2 asist, James Harden 21 sayı, 2 ribaund, 11 asist, 2 top çalma ve Tobias Harris 19 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen süre almadı.

Cavs cephesinde ise Darius Garland 22 sayı, 5 ribaund, 7 asist, Isaac Okoro 17 sayı, 5 ribaund, Lauri Markkanen 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Evan Mobley 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Caris LeVert 15 sayı, 7 asist ile direnen başlıca isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman kadroda olmasına rağmen süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …