Güncel Haberler

Dallas, Brooklyn’i Dinwiddie’nin Son Saniye Üçlüğüyle Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Dallas Mavericks, konuk olduğu Brooklyn Nets‘i rakibinin eski silahı Dinwiddie’nin son saniye üçlüğü sayesinde 113-111’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs 69. maçında 43. kez kazanırken, Nets ise 70. maçının ardından 36 galibiyette kalmış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 37 sayı, 5-12 3sayı, 9 ribaıund, 9 asist ile MVP perfomansı sergilerken, Spencer Dinwiddie 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Jalen Brunson 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nets cephesinde ise Kevin Durant 23 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile öne çıkarken, Goran Dragic 21 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Bruce Brown 17 sayı, 9 ribaund, 5 asist ve Andre Drummond 14 sayı, 17 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …