Güncel Haberler

Barcelona, Baskonia Deplasmanında Dominant Bir Galibiyet Elde Etti (Sertaç 2 sayı)

İspanya Liga Endesa 20. hafta erteleme mücadelesinde bir Euroleague kapışması izledik. FC Barcelona konuk olduğu Bitci Baskonia‘yı dominant bir oyunun ardından 77-96’lık skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça 22. maçında 18. kez kazanırken 2. sırada yer almaya devam etti. Baskonia ise 23. maçının ardından 12 galibiyette kaldı ve 8. sırada yer aldı.

Barça’da Nicolas Laprovittola 24 sayı, 8-11 3sayı ile en skorer isim olurken, Brandon Davies 15 sayı, Nikola Mirotic 14 sayı ve Rolands Smits 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 6 dakika süre alırken 2 sayı, 2 ribaund ile katkı verebildi.

Baskonia cephesinde ise Simone Fontecchio 19 sayı, 5 ribaund, Matt Costello 16 sayı, 4 ribaund, Alec Peters 11 sayı, 4 ribaund ve Steven Enoch 10 sayı, 9 ribaund ile direnmeye çalışan başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …