Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 30.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 30. hafta heyecanı başlıyor.

Ben de sizler için her zaman olduğu gibi Euroleague Fantasy Challenge takımımda yaptığım değişiklikleri ve güncellemeleri paylaşacağım.

** Format değişikliğine göre Rus takımlarının askıya alma süreci devam ettiği için bu haftada da onlarla oynanacak maçlarda ilgili oyuncular ortalama puanlarını alacaklar. Ayrıca sınırsız takas yapma, takımda istediğimiz kadar değişiklik yapma şansımız var.

Gelin birlikte yeni takımımızı oluşturacak isimlere bakalım:

  • Neven Spahija (Bitci Baskonia): İspanyol ekibi elindeki kaliteli kadroyu bir türlü sahaya performans olarak yansıtamıyor. Son dönemde biraz kıpırdanma sinyalleri göstermişlerdi ve play-off şansları halen az da olsa devam ediyor Rus takımlarının tamamen devredış kalacağı senaryoda. Bu nedenle de o yarıştaki direkt rakiplerinden biri olan Alba karşısında kendi sahalarında hata yapmayıp kazanacaklarını düşünüyorıum. Bu nedenle takımın bu haftaki koçunu Spahija yapıyorum.
  • James Nunnally (Maccabi Tel Aviv): Lucic ve Vesely’e benzer şekilde Nunnally’i de kadroya katıyoruz çünkü bu hafta Rus takımı Kazan ile oynayacakları maç askıya alındığı için Amerikalı forvetin 15.0 puanlık ortalamasını direkt cebimize koyabileceğiz, yani garanti bir puan daha ekliyoruz kasamıza.
  • Maodo Lo (Alba Berlin): Alman ekibinin son dönem yakaladığı çıkışın baş mimarı kuşkusuz milli guarddı. Özellikle son 4 maçta dominant performanslar sergiledi, bu maçlarda ortalama 24.2 puan getirdi ve geçen hafta Olympiakos karşısında ortaya koyduğu 27 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 37.4 puanlık performansla da haftanın MVP’si seçilmişti. Bu hafta da Baskonia deplasmanında koç Gonzalez’in en güvendiği silahı olacak kuşkusuz.

Vesely, Lucic, Vezenkov, Micic geçen haftadan kadromuzda kalma devam eden isimler konumundalar.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …