Güncel Haberler

Bahçeşehir, Final Four Bileti İçin Sporting Karşısına Çıkıyor

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi 2. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Ataşehir’de Portekiz ekibi Sporting‘i konuk ediyor.

16 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbol severler www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izleyebilecekler.

Koç Ernak’ın öğrencileri ilk maçta deplasmanda 16 sayılık farkı koruyamamış ama yine de 70-73’lük skorla kazanarak evlerindeki maça 3 sayılık avantajla gelmeyi başarmışlardı. Sezon başında bu kupada şampiyonluk parolasıyla kurulmuş bir takım olarak şuana kadar beklentileri boş çıkarmadılar. Milli arada kadroya ekledikleri Black hamlesinin de çok faydalı olacağını söylemek lazım, henüz adaptasyon sürecinde. İlk maçta Dekker 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Smith 12 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Erkan 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren isimlerdi. O maçta forma giyemeyen Halloway’in durumu maç saatinde belli olacak.

Avrupa’nın zayıf basketbol ülkelerinden birinin temsilcisi olarak Sporting’in buralara kadar gelmesi bile hem sürpriz hem de önemli bir başarı onlar adına. İlk maçta da evlerinde iyi direnmişlerdi. Ama bu sefer deplasmanda ayakta kalmaları zor olacak ki sadece galibiyet de yetmeyecek, en az 4 sayılık fark yakalamaları gerekecek ilk maçı 70-73 ile kaybettikleri için. O maçta Williams 25 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Patton 11 sayı, 8 ribaund ile takımlarını ayakta tutan isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …