Güncel Haberler

Giannis ve Arkadaşları, Atlanta Karşısında Hata Yapmadı

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks, konuk ettiği Atlanta Hawks karşısında hata yapmadı ve Giannis liderliğinde 115-124’lük skorla kazanmayı bildi, galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

Bu sonuçla Bucks 67. maçında 42. kez kazanırken, Hawks ise 65. maçının ardından 31 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 43 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile yine MVP performansı sergilerken, Bobby Portis 23 sayı, 4-8 3sayı, 15 ribaund ve Khris Middleton 23 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Hawks cephesinde ise Trae Young 27 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 11 asist ile öne çıkarken, De’Andre Hunter 17 sayı, 3 ribaund, Kevin Huerter 16 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, Danilo Gallinari 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Onyeka Okongwu 13 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …