Güncel Haberler

Tatum Yine Alev Alarak Boston’u Charlotte Karşısında Galibiyete Taşıdı

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından biri olan Boston Celtics, konuk olduğu Charlotte Hornets‘ı son günlerin formda ismi Tatum liderliğinde 115-101’lik skorla yenmeyi başardı.

İki takım da67. maçlarını geride bırakırken Celtics 40. galibiyetine ulaştı ve Hornets ise 32 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de son günlerin formda ismi Jayson Tatum yine alev aldı ve 44 sayı, 6-9 3sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Jaylen Brown 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist, Robert Williams 11 sayı, 11 ribaund, Derrick White 11 sayı, 3 ribaund, 8 asist ve Al Hordford 10 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Hornets cephesinde ise Miles Bridges 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist, P.J. Washington 17 sayı, 4 ribaund, LaMelo Ball 15 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Terry Rozier 14 sayı, 3 asist, 5 top çalma ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …