Güncel Haberler

Doncic’in Dallas’ı, Curry’nin Golden State’ini Devirdi

NBA‘de Batı Konferansı’nın iki güçlü takımının karşılaşmasından Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks, konuk olduğu Curry liderliğindeki Golden State Warriors‘u 107-101’lik skorla devirmeyi başardı.

İki takım da 61. maçlarını geride bırakırken Mavs 36. galibiyetine ulaştı ve Warriors ise 43 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 34 sayı, 3-9 3sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Dorian Finney-Smith 14 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Spencer Dinwiddie 24 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Thompson ve Green’den yoksun olan Warriors cephesinde ise Stephen Curry 27 sayı, 3-10 3sayı, 4 ribaund, 10 asist ile öne çıkarken, Andrew Wiggins 18 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Gary Payton II 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …