Güncel Haberler

Houston, Clippers’a Karşı Direndi Ama Sonunu Getiremedi (Alperen 15+3)

NBA Batı Konferansı’nın zayıf ekiplerinden Houston Rockets konuk ettiği play-off mücadelesi veren rakibi Los Angeles Clippers karşısında beklenenden iyi dirense de sonunu getiremedi ve 99-98’lik skorla yenildi.

Bu sonuçla Clippers 63. maçında 32. kez kazanırken, Rockets ise 60. maçının ardından 15 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Reggie Jackson 26 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Ivica Zubac 14 sayı, 15 ribaund, 3 asist, 6 blok, Marcus Morris 13 sayı, 3 ribaund ve Isaiah Hartenstein 12 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Christian Wood 15 sayı, 7 ribaund, Jae’Saen Tate 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 4 top çalma, Dennis Schröder 11 sayı, 8 ribaund, 10 asist ve Garrison Mathews 17 sayı, 4-8 3sayı, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Temsilcimiz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 16 dakika süre buldu ve 1-3 3sayı, 4-5 2sayı, 4-6 s.atış isabetleriyle 15 sayı üretip istatistiklerine 3 ribaund ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …