Güncel Haberler

Memphis, Chicago’yu Morant’in Kariyer Performansı ile Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın iddialı play-off takımlarından Memphis Grizzlies, deplasmanda Doğu’nun güçlü takımlarından Chicago Bulls‘u Morant’in kariyer performansı eşliğinde 116-110’luk skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Grizzlies 62. maçında 42. kez kazanırken, Bulls ise 61. maçının ardından 39 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Grizzlies’de Ja Morant 3-4 3sayı, 12-24 2sayı, 13-15 s.atış isabetleriyle 46 sayı üreterek kariyer rekorunu kırdı ve istatistiklerine 4 ribaund, 3 asist ekledi. Steven Adams 12 sayı, 21 ribaund, 5 asist ve Desmond Bane 12 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bulls cephesinde ise DeMar DeRozan 31 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Zach LaVine 28 sayı, 3-3 3sayı, 4 ribaund, 6 asist, Nikola Vucevic 11 sayı, 12 ribaund ve kenardan gelen Coby White 15 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …