Güncel Haberler

Eksik Brooklyn, Irving’in Skorer Oyunu Eşliğinde Son Şampiyonu Devirdi

NBA Doğu Konferansı’nın formsuz takımlarından Brooklyn Nets, konuk olduğu son şampiyon Milwaukee Bucks‘ı 2 yıldızından yoksun olmasına rağmen Irving’in skorer oyunu eşliğinde 126-123’lük skorla devirdi ve son 16 maçta 3. galibiyetini alabildi. Bucks adına MVP Giannis son saniyede üçlükten faydalanamadı.

İki takım da 61. maçlarını geride bırakırken Nets 32. galibiyetini aldı ve Bucks ise 36 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Durant ve Simmons’dan yoksun olan Nets’de Kyrie Irving 38 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Andre Drummond 17 sayı, 12 ribaund, 5 asist, Seth Curry 19 sayı, 4-8 3sayı, 3 asist ve Bruce Brown 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 29 sayı, 14 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Bobby Portis 30 sayı, 8-14 3sayı, 12 ribaund, Khris Middleton 25 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Jru Holiday 19 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …