Güncel Haberler

Cleveland, Washington Engeline Takılmadı (Cedi 19+4+5)

NBA Doğu Konferansı’nın play-off takımlarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği Washington Wizards karşısında zaman zaman zorlansa da 86-92’lik skorla kazanmayı bildi.

İki takım da 60. maçlarını geride bırakırken Cavs 36. galibiyetine ulaştı ve Wizards ise 27 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Garland, Rondo ve LeVert’den yoksun olan Cavs’da Lauri Markkanen 23 sayı, 6-9 3sayı, 6 ribaund ile en skorer isim olurken, Jarrett Allen 18 sayı, 14 ribaund, 3 top çalma ve Evan Mobley 14 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 39 dakika sahada kaldı ve 2-5 3sayı, 5-8 2sayı, 3-5 s.atış isabetleriyle 19 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund, 5 aist, 1 top çalma ekledi.

Beal’dan yoksun olan Wizards cephesinde ise Kyle Kuzma 34 sayı, 8-11 3sayı, 13 ribaund, 2 asist, 2 blok ile maçın en skorer ismi olurken, Daniel Gafford 14 sayı, 7 ribaund ve Kendavious Caldwell-Pope 13 sayı, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …