Güncel Haberler

Kulüpler Birliği Toplantısına Özilhan ve Anadolu Efes Ev Sahipliği Yaptı

ING Basketbol Süper Ligi ekipleri Kulüpler Birliği’nin kurulması için yeniden bir araya geldiler, toplantıya Anadolu Efes ve başkan Tuncay Özilhan ev sahipliği yaptılar.

Toplantının ardından kulüpler ortak bir açıklama yayınladılar:

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden takımlarımızın idarecileri, Kulüpler Birliği Vakfı’nın kuruluşu için gerekli adımların atılması adına ikinci kez bir araya geldi.

21 Şubat Pazartesi günü düzenlenen toplantıda birliğin geleceğine dair planlama üzerinde mutabık kalarak harekete geçme kararı aldı.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın ilerleyen dönemdeki planına göre, birliğin kurulması için gerekli aksiyonlar alınacak ve bu süreçte Türkiye Basketbol Federasyonu ile koordineli bir şekilde hareket edilecektir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …