Güncel Haberler

Lakers, Lebron’un İnadı Sayesinde Utah’ı Devirdi (Davis sezonu kapatmış olabilir)

NBA Batı Konferansı’nın hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden Los Angeles Lakers konuk ettiği güçlü rakibi Utah Jazz‘ı Lebron’un dirençli performansı sayesinde 101-106’lık skorla devirmeyi başardı.

İki takım da 58. maçlarını geride bırakırken 3 mağlubiyetlik kötü seriyi sonlandıran Lakers 27. galibiyetine ulaştı ve 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Jazz ise 36 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 33 sayı, 3-8 3sayı, 8 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Russell Westbrook 17 sayı, 7 ribaund, 6 asist ve Malik Monk 13 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Anthony Davis sakatlanana kadar sahada kaldığı 17 dakikada 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 blok ile çok etkili oldu. Ayak bileğinden ciddi şekilde sakatlanan yıldız oyuncunun büyük olasılıkla sezonu kapattığı söyleniyor.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 37 sayı, 5-11 3sayı, 3 ribaund, 5 assit, 4 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Bojan Bogdanovic 15 sayı, 3-8 3sayı, 2 ribaund ve kenardan gelen Jordan Clarkson 13 sayı, 1-6 3sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …