Güncel Haberler

Koç Silas, Alperen’in Kariyer Gecesini Değerlendirdi

NBA‘de Houston Rockets forması giyen milli oyuncumuz Alperen Şengün, son oynanan Phoenix Suns maçındadikkat çeken bir performansa imza atmıştı.

Alperen, ilk beşte başladığı mücadelede 28 dakika süre aldı ve 19 sayı, 14 ribaund, 3 asist ile gösterişli bir performansa imza attı. Sayı rekorunu egale ederken, ribaund rekorunu da kırmıştı genç uzun.

Maçtan sonra koçu Stephen Silas da onun hakkında övgü dolu açıklamalarda bulundu:

İlk beşte başlamaktan keyif aldığı kesin. 28 dakika oynamaktan da keyif aldı, o da kesin. Maçtan önce de dediğim gibi, bu akşam onun oynaması gereken en zorlu ikili oyun savunmalarından biri olacaktı. İyi iş çıkardı. Tabii Chris Paul oyunun dışında kaldı ama bu da, Devin Booker’ın topu aldığını gösteriyor. O da kendi ikili oyunları ile büyük baskı kuruyor. Al-P, sahanın iki tarafında da iyi iş çıkardı. Gerek dripling yapıp başkaları için pozisyon hazırlamak olsun, gerek ribaund almak olsun, gerekse savunma tarafında olsun iyi iş çıkardı. Kısa beşe döndüğümüz zaman ribaundlarda sıkıntı çektik ama o girince daha iyiydik.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …