Güncel Haberler

Denver, Morris’in Son Saniye Üçlüğü İle Golden State’i Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın play-off takımlarından Denver Nuggets, konuk olduğu zirve ekiplerinden Golden State Warriors karşısında maç boyunca geride olsa da Morris’in son saniye üçlüğüuyle 117-116 kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Nuggets 58. maçında 33. kez kazanırken, Warriors ise 59. maçının ardından 42 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Nikola Jokic 35 sayı, 17 ribaund, 8 asist ile dominant bir performans sergilerken, maçı getiren üçlüğün sahibi Monte Morris 13 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Bryn Forbes 22 sayı, 4-7 3sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Warriors cephesinde ise Stephen Curry 25 sayı, 1-7 3sayı, 3 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Klay Thompson 16 sayı, 3-10 3sayı, 4 ribaund, 4 asist, Kevon Looney 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Jordan Poole 15 sayı, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …