Güncel Haberler

Koç Memnun ve Göksenin, Türkiye Kupası Final Four Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Bursa’da düzenlenecek olan Bitci Türkiye Kupası Final Four organizasyonunda Galatasaray NEF yarı finalde ezeli rakibi Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde sarı kırmızılıların tecrübeli koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Bizim için sezon öncesi hedeflerimizden biri burada olmaktı. İlk hedefimize ulaştık. Kupa kazanmaya alışkın olan bir kulübü temsil ediyoruz. Kupayı kazanmak için herkesin eşit şansı olduğunu düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk önce bu maça, kazanırsak sonrasında finale bakacağız. Herkes kadar biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularıma, takımıma, kulübün kültürüne, geçmişine güveniyorum. Çok iyi bir mücadele sergilemek istiyoruz. Herkese sakatlıksız ve başarılı bir turnuva diliyorum.

Fenerbahçe çok iyi ve kaliteli, hemen fark yaratabilecek oyuncuları olan bir takım. Özellikle bir şeye dikkat etmek yerine her şeye dikkat edilmesi lazım. Son dönemlerde çok formda bir takım. Oyunlarını sürekli ileriye götürüyorlar. Biz de onu yapmaya çalışıyoruz. Kendi güçlü yönlerimizi ön plana çıkarmak isteyeceğiz. Üstünlük sağlayabileceğimizi düşündüğümüz alanları kullanmak isteyeceğiz. Bu turnuvalarda en çok önem vermemiz gereken şeyin zihinsel dayanıklılık olduğunu düşünüyorum. Sakin kalıp oyunun her bölümünü yüksek konsantrasyonla oynamak gerekiyor. Böyle turnuvalarda o gün orada en iyi basketbolu oynayan takım kazanıyor. Biz en iyi oyunumuzu en güçlü şekilde sahaya yansıtmak istiyoruz. İyi hazırlandık. Göreceğiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Kaptan Göksenin Köksal ise şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Sene başından beri çok iyi bir grafiğimiz var. Gaziantep maçı kolay değildi. Ondan sonra dörtlü finale kalmayı başardık. Fenerbahçe maçları bizim için her zaman özeldir. Bir derbi karşılaşması. Taraftarımızı arkamıza almamız lazım. Fenerbahçe gerçekten iyi bir takım; ama biz buraya kupayı almaya geldik. İnşallah Fenerbahçe’den sonra finale çıkıp orada Anadolu Efes – Darüşşafaka galibiyle eşleşip kupayı kazanmak istiyoruz. Kolay olmayacak. Herkese sağlıklı, sakatlıksız, güzel bir turnuva diliyorum. Başarılar.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik …