Güncel Haberler

Koç Memnun, Dijon Mağlubiyetinin Ardından Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği Dijon’a 72-75’lik skorla yenildi.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Çok zor bir karşılaşma olacağının farkındaydık. Dijon’un savunmada ve hücumda oyun stilleri sebebiyle bize zorluk çıkarabileceğini biliyorduk. Maçın büyük kısmında da bunu yapmayı başardılar. Bazı iyi anlarımız oldu ama ayrıca çok fazla sayıda basit hatalar ve top kayıpları yaptık. Fiziksel açıdan onların isteğine ve arzusuna yanıt veremedik. Mağlubiyetin sebeplerini detaylıca araştırıp önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Grupta bu mağlubiyeti telafi etmeye yetecek kadar maç var. Evimizde kaybetmek acı veriyor fakat bu durumdan dersler çıkarmamız lazım. Mağlubiyetin sebeplerinden biri de COVID-19’du. Son 10 günde antrenman yapamadık ve bu sebeple fiziksel olarak büyük zorluklar yaşadık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar fakat olmadı, gerekli dersleri çıkarıp toparlanarak yolumuza devam edeceğiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …