Güncel Haberler

Galatasaray, Sinan Erdem’de Dijon’un Savunmasını Geçemedi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 I grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF, Sinan Erdem’de konuk ettiği Dijon‘un sert savunmasını geçemedi. Sarı kırmızılılar son bölümde geri dönüp skora ortak olsalar da son topta önce Melo sonra da Kravish’in potaya yakın atışları girmeyince 72-75’lik skorla kaybettiler.

Bu sonuçla 2 maçı eksik olan temsilcimiz ilk maçını mağlubiyetle kapatmış oldu. Dijon ise 3. maçında 2. galibiyetini elde etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Dijon’da David Holston 18 sayı, 4-8 3sayı, 10 asist ile yıldızlaşırken, Chase Simon 16 sayı, 3-6 3sayı, 5 ribaund, Khadeen Carrington 13 sayı, 2 ribaund ve Abdoulaya Loum 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Galatasaray cephesinde ise David Kravish 15 sayı, 18 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Okben Ulubay 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, DeVaughn Akoon-Purcell 11 sayı, 4 ribaund ve Melo Trimble 11 sayı, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …