Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 25.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç haftasının ikinci bölümü olan 25. hafta maçları başlıyor.

Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Euroleague Fantasy Challenge takımımda yaptığı değişiklikleri, güncellemeleri paylaşacağım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Neven Spahija (Bitci Baskonia)
  • Jordan Mickey (Zenit)
  • Guerschon Yabusele (Real Madrid)
  • Lorenzo Brown (Unics Kazan)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Dejan Radonjic (Kızıl Yıldız): Sırp ekibi bu sezonun en düşük bütçeli ekiplerinden biri ama sahada ortaya koydukları mücadele ve bunun sonunda geldikleri yer beklentilerin çok üstünde. Olympiakos’a bu sezonki ilk iç saha mağlubiyetini tattırdıktan sonra konuk ettikleri güçlü Milan karşısnıda kaybederken iyi direnmişlerdi. Şimdi tekrar evlerindeler ve bu kez dişlerine göre olan rakipleri Monaco’yu yeneceklerini düşünüyorum.
  • Wade Baldwin (Bitci Baskonia): Amerikalı oyun kurucu da takımıyla beraber sezona kötü bir giriş yaptı. Ama son maçlarda bireysel istatistiklerini yukarı çekti ve Bayern’deki gibi çok verimli oynamaya başladı. Son 4 maçlarında ortalama 23.5 puan getirmişti, bu maçta da en az bu ortalamasını tutturacağını, hatta sahalarında reaksiyon gösterip kazanmalarını beklediğim için bize bonus da getireceğini düşünüyorum.
  • James Nunnally (Maccabi Tel Aviv): Sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden biri olan İsrail temsilcisi Maccabi’nin formsuz skoreri Nunnally, Zalgiris deplasmanında tam anlamıyla alev almıştı ve onu takımında tutanlara bonusla beraber 41.8 puan getirmişti. Elbette bu performansını beklemek hayalcilik olur ama bu kadar formda ve sıcakken en azından Bayern karşısında da bizlere 20 puanın üstünde bir katkı vereceğini düşünüyorum.
  • Ante Zizic (Maccabi Tel Aviv): Maccabi’den bir isimi daha ekliyoruz kadroya. O da son maçlarda bireysel performansı ile takımının üstünde bir form grafiği yakalayan Hırvat uzun Zizic. Son 2 maçta Olympiakos karşısında 36.3 ve 2 gün önceki maçta Zalgiris karşısında ise 23.1 puan getirmişti onu takımında tutanlara. Bu maçta da Bayern karşısında koç Sfairopoulos’un pota altında en güvendiği isim olacak, bizlere 15-20 puan arası bir katkı vermesini bekliyorum.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …