Güncel Haberler

Milwaukee, Beal’siz Washington’u Son Çeyrekte Geçti (Giannis’den triple-double)

NBA‘in son şampiyonu Milwaukee Bucks konuk ettiği yıldızı Beal’dan yoksun Washington Wizards karşısında zorlansa da son çeyrekte gaza bastı ve Giannis’in dominant oyunu eşliğinde 98-112’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Bucks 53. maçında 32. kazanırken, Wizards ise 50. maçının ardından 23 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 33 sayı, 15 ribaund, 11 asist ile bu sezon 4. kez triple-double performansına imza atarken, Jrue Holiday 22 sayı, 4-5 3sayhı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Bobby Portis 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Khris Middleton 13 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Grayson Allen 10 sayı, 6 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Beal’dan yoksun olan Wizards cephesinde ise Kyle Kuzma 25 sayı, 3-8 3sayı, 11 ribaund, 2 asist, 3 blok ile öne çıkarken, Kendavious Caldwell-Pope 12 sayı, 2 asist ve kenardan gelen Montrezl Harrell 20 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …