Güncel Haberler

Toronto, 15 Farktan Dönüp Miami’yi Bu Kez Uzatmasız Yendi (Ömer Faruk forma giyemedi)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Toronto Raptors konuk ettiği Miami Heat‘i 15 farktan geri gelerek 106-110’luk skorla yine yendi. Karşılaşma Kanada pandemi protokolleri nedeniyle seyiricisiz oynandı. İki takım 4 gün önce karşılaşmışlar, o maçı da Raptors 3 uzatma sonunda 124-120’lik skorla kazanmayı bilmişti.

Bu sonuçla kazanma serisini 3 maça çıkaran Raptors 49. maçının ardından 26. galibiyetini elde ederken, üst üste 3. mağlubiyetini alan Heat ise 53. maçının ardından 32 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Gary Trent 33 sayı, 6-10 3sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Fred VanVleet 21 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ve Pascal Siakam 16 sayı, 14 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lowry ve COVID protokolüne giren milli uzunumuz Ömer Faruk Yurtseven‘den yoksun olan Heat cephesinde ise Bam Adebayo 32 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jimmy Butler 16 sayı, 10-10 s.atış, 8 ribaund, 12 asist ve kenardan gelen Tyler Herro 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Indiana, Lakers’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı’nın dişli ekiplerinden Indiana Pacers, konuk ettiği Batı’nın play-off kovalayan önemli ekiplerinden Los …