Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 24.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 24. hafta heyecanı, yani Şubat çift maç haftasının ilk ayağı başlıyor.

Ben de sizler için her zaman olduğu gibi Euroleague Fantasy Challenge takımımızda yaptığım değişiklikleri, güncellemeleri paylaşacağım. Keyifli okumalar.

Öncelikle yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım:

  • Dimitris Itoudis (Panathinaikos)
  • John Brown (Unics Kazan)
  • Walter Tavares (Real Madrid)

Şimdi de takımımıza yeni aldığımız isimlere bakalım:

  • Neven Spahija (Bitci Baskonia): İspanyol ekibi üst üste 3 maçını da kaybetti artık evlerinde bir reaksiyon göstermelerini bekliyorum, aksi halde bu sezonu da play-off bileti kapamadan tamamlamak zorunda kalacaklar. Deplasmanlarda sorun yaşayan Zenit karşısında kazanmalarını bekliyorum. Bu nedenle de takımımızın başına koç Spahija’yı geçiriyorum.
  • Nikola Mirotic (FC Barcelona): Bu sezonun da en güçlü MVP adayı olan İspanyol yıldız, COVID atlattıktan sonra da gayet iyi döndü ve geçen hafta Asvel karşısında 22 puan getirmişti onu takımına dahil edenlere. Zaten ortalaması 23.33 ve bu maçta da Bayern karşısında en az 20 puan getirmesinbi bekliyorum.
  • Jordan Mickey (Zenit): Gudaitis’in yokluğunda dakikaları artan tecrübeli uzun, iç-dış tehditi ile Baskonia deplasmanında koç Pascual’ın en güvendiği isimlerden biri olacak. Son 2 maçta 27 ve 17.6 puan getirerek sezon ortalamasını (10.35) hayli almıştı. Bu maçta da 17-20 bareminde bir puan getirmesini bekliyorum.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …