Güncel Haberler

Embiid’siz Philadelphia, Formda Memphis’i Uzatmada Yenip Seriyi 5 Maça Çıkardı (Furkan kadroda yer almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın zirve ekiplerinden Philadelphia 76ers, konuk ettiği son günlerin en formda takımlarından biri olan, Batı’nın güçlü play-off ekibi Memphis Grizzlies‘i Embiid’den yoksun olmasına rağmen 119-122’lik skorla yenerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Bu sonuçla Sixers 50. maçında 31. kez kazanırkeni Grizzlies ise 53. maçının ardından 35 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Embiid’den yoksun olan Sixers’da Tyrese Maxey 33 sayı, 3 ribaund, 8 asist, 4 blok ile öne çıkarken, Tobias Harris 31 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Andre Drummon 16 sayı, 23 ribaund, 5 asist, 3 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz dizindeki sakatlık nedeniyle kadroda yer almadı.

Grizzlies cephesinde ise Ja Morant 37 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Desmond Bane 34 sayı, 5-9 3sayı, 7 ribaund, 3 top çalma ve Jaren Jackson 18 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …