Güncel Haberler

Yardımcı Koç Bjedov, Zalgiris Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 73-67’lik skorla yendi.

COVID testi pozitif çıktığı için koç Djordjevic’in yerine Fenerbahçe Beko‘nun başında olan yardımcı koç Goran Bjedov açıklamalarda bulundu:

Öncelikle çok zor bir karşılaşma olduğumu söyleyebilirim. İlk yarıda hücumda çok zorlandık. Yanlış hatırlamıyorsam 10/1’di üç sayı yüzdemiz. Çok acele ettik, acele tercihler yaptık. Zor atışları tercih ettik. Aynı zamanda 9 hücum ribaundu verdik. Ama bu tabloya rağmen asla pes etmedik. Fark bir ara 17 sayıya kadar çıktı ancak bu bölümden sonra varımızı yoğumuzu ve bütün enerjimizi ortaya koyduk. İkinci yarının çoğunu aynı beşle oynadık ve bu beş, sahada kaldığı sürede elinden gelen her şeyi yaptı. Özellikle maçın kilit noktaları olarak savunmada adım attığımızı ve asla pes etmediğimizi söyleyebilirim. Bu nedenle bizim için harika bir galibiyet oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …