Güncel Haberler

Unics, Etkili Savunmasıyla Mirotic’siz Barça’yı Devirdi! (Sertaç 2 sayı)

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Unics Kazan konuk ettiği Mirotic’den yoksun FC Barcelona‘yı etkili savunması eşliğinde 70-64’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Kazan 19. maçında 12. kez kazandı ve averajla 4. sıraya yükseldi. Barça ise 21. maçının ardından 16 galibiyette kaldı ve 2. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Kazan’da Lorenzo Brown 22 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile en skorer isim ourken, John Brown 20 sayı, 4 ribaund, 7 top çalma ve Mario Hezonja 11 sayı, 11 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mirotic’den yoksun olan Barça cephesinde ise Cory Higgins 17 sayı ile öne çıkarken, Brandon Davies 16 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 2 sayı, 3 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …