Güncel Haberler

Telekom, Fransa’da Levallois’a Konuk Oluyor

7DAYS EuroCup A grubu 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Paris’de Metropolitan Levallois‘ya konuk oluyor.

19 Ocak Çarşamba saat 22:30’da başlayacak ve Palais des sports Marcel-Cerdan’da oynanacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport ekranlarından izleyebilecekler.

Temsilcimiz gruptaki 9 maçından 5 tanesini kazandı şuana kadar. Ancak şuana kadar evden uzakta oynadıkları 5 maçtan 4 tanesini kaybettiklerini, deplasman karnelerinin çok kötü olduğunu belirtelim. Geçen hafta da konuk oldukları Hamburg karşısında 94-74 ile ağır bir yenilgi almışlardı. Haftasonu ise BGL takımı ile mücadele eden Afyon’u konuk etmişler ve 135-85 ile rahat bir galibiyet almışlar ve moral bulmuşlardı. O maçta yeni transfer Terrell ilk kez forma giymiş, Perez de formasına kavuşmuştu. Böylece sakatlığı devam eden Harrison dışında eksikleri kalmadı.

Koç Collet yönetimindeki Levallois ise gruptaki 9 maçından 4 tanesini kazanabildiler. Bu sahadaki performansları ile çok iyi durumda, konuk ettikleri 4 rakipten 3 tanesini yenmeyi başardılar. Son maçlarında ise deplasmanda Lietkabelis’e 96-89 ile kaybetmişlerdi. Ardından da liderlik koltuğunda oturdukları Pro A’daki derbi maçında konuk oldukları Paris’e 83-78 ile kaybettiler sürpriz bir şekilde. O maçta Halilovic 22 sayı, 9 ribaund, Hunter 21 sayı, 9 ribaund ve Cummings 16 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile ayakta kalan isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …