Güncel Haberler

Beşiktaş, Holon Deplasmanında Tamam mı Devam mı Diyecek

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 3. ve son maçında temsilcimiz Beşiktaş Icrypex, İsrail’de Hapoel Holon‘a konuk olacak.

19 Ocak Çarşamba günü saat 22:00’da Holon Toto Arena’da oynanacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 3 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda rakibini etkili bir savunma eşliğinde Whitehead’in son anlardaki kritik basketi sayesinde 72-73 ile yenmişti. Ama ikinci maçta Akatlar’da oynamanın avantajını iyi kullanamadı, yine sert ve düşük skorlu geçen mücadelede bu sefer Pnini’nin son anlardaki şutuna engel olamadılar ve 70-72 ile kaybederek avantajı yitirdiler. Sonrasında haftasonu ligde şampiyon Anadolu Efes’e konuk oldular. Bu maçı düşündükleri için genç oyunculara fazla süre verdikleri mücadeleyi 87-72 ile farklı kaybettiler. Bu maç öncesi Whitehead dışında eksikleri bulunmuyor.

Holon ilk maçta ev sahibi avantajını kullanamıştı ama ikinci maçta temsilcimizin basit hataları ve acemice tercihlerinden faydalanarak deplasmanda kazanmış ve durumu eşitleyerek serideki ev sahibi avantajını yeniden ele geçirmişti. Seri sonrası kupada karşılaştıkları Hapoel Haifa karşısında çok zorlanmışlar ama uzatma sonunda 85-79 ile kazanmayı bilmişlerdi. Ragland, Smith, Menco ve Johnson bu maçta da en güvendikleri silahlar olacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …