Güncel Haberler

George’dan Clippers’a Kötü Haberler Var

ABD medyasında yer alan son haberlere göre Los Angeles Clippers‘ın yıldızı Paul George‘un sakatlığı sanıldığından daha ciddi olabilir.

NBA’de takas döneminin başlamasına az bir süre kalmışken takımların bir çoğu kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar. George’dan gelen kötü haberleri düşünürsek Clippers da bu takımlar arasındaki yerini alacaktır.

Bleacher Report’da yer alan habere göre Clippers’ın yıldız oyuncusu sezonu kapatmış olabilir.

Hatırlayacağınız üzere 31 yaşındaki yıldız Noel günü oynanan Nuggets – Clippers maçında sağ dirseğinden sakatlanmış, ardından kulüpten yapılan açıklamada 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmişti.

Eğer bu haber doğruysa Clippers, Leonard’dan sonra bir diğer süper yıldızından da uzun bir süre faydalanamayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …