Güncel Haberler

Bursaspor, Zorlu Karadağ Deplasmanında Buducnost’a Konuk Oluyor

7DAYS EuroCup B grubu 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Moraca Sports Center’da Karadağ ekibi Buducnost‘a konuk olacak.

12 Ocak Salı günü saat 21:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler S Sport 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Karadağ ekibi 8 maçın ardından hanesine 6 galibiyet yazdırdı ve Granca ile beraber liderlik koltuğunu paylaşıyorlar. Evlerindeki karnelerine baktığımızda ise ilk 3 maçı kazandıktan sonra liderlik için yarıştıkları Granca’ya kaybettiklerini gördük. Gruptaki son maçlarında ise deplasmanda Bourg’u 82-86 ile yenmişlerdi. 27 Aralık’taki son resmi maçlarında ise Adriyatik’de konuk oldukları Borac’ı 76-82 ile yendiler. O maçta Seeley 20 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Reed 15 sayı, 9 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı. Bu maç öncesi önemli bir eksikleri yok.

Temsilcimiz ise grubun vasat takımlarından biri konumunda. Son 5 maçlarından 4 tanesini kaybettiler ve toplayabildikleri 3 galibiyetle, averajla beraber 8. sırada yer alıyorlar şuanda. Deplasman karneleri ise sıkıntılı, 3 maçlarını üst üste kaybettiler evden uzakta. Son olarak 6 Ocak’ta konuk oldukları bir diğer güçlü rakipleri Valencia’ya 86-68 gibi farklı bir skorla yenilmekten kurtulamamışlardı. O maçta Freeman ile beraber takımın ayakta kalabilen tek ismi olan Egemen’i Efes’e gönderdiler bonservis karşılığı ve haftaiçi Brown ile de yolları ayırdılar, onun yerine Efes’den Tolga’yı kadrolarına kattılar. Uzun rotasyonunda ise güç kaybettiler, artık Metin, Ayberk ve Hayes’den çok daha fazla katkı almaları gerekecek. Valencia maçında forma giyemeyen Andrews’un ise bu maçta dönmesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …